Opis posla:

  • Koordinacija, organizacija, motivacija i konstantan trening uz kontrolu rada zaposlenih
  • Planiranje i organizovanje rasporeda zaposlenih po smjenama za optimalan rad objekta i troškova
  • Sprovođenje i unapređivanje procedurea i pravila kompanije
  • Kontrola i postavljanje procedure i pravila kompanije
  • Kontrola i postavljanje visokog standarda higijene objekta i sanitarnih obaveza zaposlenih
  • Prijedlog plana za unapređenje poslovanja ugostiteljskog objekta
  • Predlaganje, razvoj i realizacija marketing planova i promotivni aktivnosti radi širenja mreže klijenata
  • Priprema nedeljnih, mjesečnih i godišnjih izvještaja
  • Saradnja i pregovaranje sa dobavljačima; planiranje i nadzor utroška materijalnih i financijskih sredstava uz kontrolu prodaje, nabavke i rashoda
  • Analiza tržišta i cijena uz predlaganje i uvođenja novih proizvoda i usklađivanje cijena
  • Standardizacija i nadgledanje pripreme jela i pića uz usklađivanje sa normativnima
  • Svakodnevno nadgledanje i obezbjeđivanje nesmetanog funkcionisanja objekta
  • Održavanje kompletnog invetara ugostitleljskog objekta
  • Konstantna briga o udobnosti i zadovoljstvu klijenata uz rješavanje potencijalnih nezadovodljstava
  • Dodatni zadaci prema nalogu poslodavca i zahtjevu poslovanja


Uslovi:

  • SSS, srednja stručna sprema


Svi zainteresovani kandidati svoje prijave mogu poslati putem opcije


APLICIRAJ


Gradovi
Brčko


Pozicije posla

Menadžer restorana   1

Kategorije
  • Marketing i PR
  • Ekonomija i menadžment
Obrazovanje
  • Srednja škola