Glavni zadaci i odgovornosti:

  • Rukovođenje poslovanjem ugostiteljskog kompleksa
  • Organizacija, koordinacija, motivacija rada zaposlenih
  • Staranje o pružanju kvalitetne usluge potrošačima, ispravnosti robe i asortimanu
  • Vođenje kompletne dokumentacije, praćenje, izvršenja planskih zadataka i izvještavanje
  • Praćenje zaliha, njihovog kvaliteta i koeficijenta obrta svih ugostiteljskih objekata
  • Analiza tržišta i cijena uz predlaganje i uvođenja novih prozvoda i ponuda
  • Standardizacija i nadgledanje pripreme jela i pića uz usklađivanje sa normativima
  • Odgovornost za zakonitost poslovanja
  • Sprovođenje akcijskih ponuda, prijema, proslava i praznika za posjetioce
  • Prijedlozi i rješenja za unapređenje poslovanja i prodaje
  • Razvijanje i unapređivanje timskog rada zaposlenih
  • Odgovornost za rad i profitabilnost objekta
  • Brine o higijenskoj i sanitarojm ispravnosti opreme, objekata i uposlenika
  • Pomaže po potrebi ostalim uposlenicima


Uslovi za kandidate:

  • Obavezno iskustvo na poslovima upravljanja i vođenja
  • Iskustvo u rukovođenju timom ljudi
  • Poznavanje rada u MS Office paketu (Excel, Word, Outlook)
  • Poznavanje i shvatanje ugostiteljskog biznisa
  • Znanje engleskog jezika
  • Sposobnosti motivisanja i razvijanja pozitivne radne atmosfere
  • Preciznost, ažurnost, inovativnost i predanost u radu


Vašu prijavu možete izvršiti putem opcije


APLICIRAJ


Gradovi
Bosanska Krupa


Pozicije posla

Menadžer ugostiteljskog kompleksa (m/ž)   1

Kategorije
  • Ekonomija i menadžment
  • Turizam i ugostiteljstvo
Obrazovanje
  • Srednja škola